profiel

Richard Sprokkereef werd geboren in Arnhem. na diverse opleidingen te hebben gevolgd werd hij Visual merchandiser / ontwerper bij diverse vooraanstaande winkelketens en kledingmerken.
In 1996 werd hij gevraagd om ook voor het theater kostuums en decors te ontwerpen waarna zijn passie voor theater maken werd geboren. Vervolgens werden zijn muzikaliteit en grote stembereik ontdekt en stond hij niet lang daarna zelf op de planken in diverse professionele theater producties.
Met die ervaring en zijn creatieve en communicatieve vaardigheden kwam ook de regie om de hoek kijken. En met succes! Inmiddels heeft hij tientallen producties op zijn naam staan.

Omdat de vraag van diverse commerciële bedrijven bleef aanhouden heeft hij zijn werk terrein gesplitst. Enerzijds show en entertainment (zang, acteren, regisseren, entertainen, presenteren en organiseren) en anderzijds styling & visual merchandising (styling, visual merchandising en ontwerp)

Kortom een commerciële, muzikale en creatieve duizendpoot die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Dat is zijn stijl, dat is;

 

facebook Vind mij op Facebook twitter Vind mij op Twitter  
 
logo
styling   show
 
© Copyright 2014, Richard Sprokkereef.  |  Webdesign door MELEXON Technologies.
  facebook twitter linked-in