Zang en Acteren

Richard heeft een groot stembereik en is daarmee snel inzetbaar in diverse producties en shows. Daarnaast is hij een ras entertainer die geen enkele rol uit de weg gaat en graag met het publiek interactie heeft op een altijd waardige wijze.

 

Regie

Naast zanger, acteur is Richard bovenal regisseur van, theatershows, musicals, popkoren, muziekspektakels, concerten in alle muziekstijlen en tegenwoordig ook van films. 

Voor een show verzorgd hij indien gewenst een script, draaiboek, regie, choreografie, vertalingen, kleding ontwerp, decorontwerp, licht ontwerp en geluids ontwerp. Ook heeft hij, wanneer dat nodig is, een vast team aan licht en geluid dat hij kan inzetten.

Voor beide disciplines werkt Richard met en voor zowel amateurs, semi-profs al professionals en geeft hij workshops in onder andere, presentatie, drama, spel, zang coaching etc. Door zijn directe, respectvolle en humoristische en duidelijke manier van communiceren is hij een graag geziene gast in de theater wereld.

Richard verzorgde de regie voor onder andere; Vocal groepen; The New Voices, Popkoor Repeat, Popkoor Future, Popkoor The Happening. Theater groepen; Rijnstad Vocaal Theater, Music for All, Music All, Studio 65, etc.

Zo regisseerde hij oa; Titanic de Musical, Hair, Beauty and the Beast, Scrooge, Carpe Noctem, Rent, The Wave, Jesus Christ Superstar, 3 Musketiers en vele andere top producties.

Richard stond oa in de finale van het televisieprogramma Una Voce Particolare en is de frontman/leadzanger van de band 5 Decades Down en was dat jaren lang van de band TCHOM!

Hij ontwikkelde speciaal voor koren en vocal groepen de theater formule “KOOREOGRAFIE”.

 

 
logo
show
 
© Copyright 2014, Richard Sprokkereef.  |  Webdesign door MELEXON Technologies.
  facebook twitter linked-in