Hieronder treft u een overzicht van een aantal opdrachtgevers, partners en bekenden.
 

Coverband TCHOM!

TCHOM! zet door het spelen van vergeten hits en knallende vloervullers van de laatste veertig jaar een show neer met herkenbare muziek. Soms moet het publiek wel even nadenken, maar daarna denken ze: “Verdomd ja, dat was inderdaad een goed nummer!”. De nummers nodigen het publiek uit tot dansen en meezingen.

   

Mark Vijn Theater

Al 20 jaar produceren wij theatervoorstellingen voor jong en oud. Naast het produceren van onze eigen voorstellingen ondersteunen we ook andere producenten bij het tot stand komen van hun productie's. Dat kan zijn op financieel, technisch of artistiek vlak.

   

Popkoor The New Voices

Gevarieerde muziek al of niet à capella in allerlei genres; van klassiek tot pop. Denk bijvoorbeeld aan nummers van Ramses Shaffy, Within Temptation en Anouk.
Iedere twee jaar werkt The New Voices, gestuurd door een zorgvuldig gekozen thema,  naar een avonvullende zang- en theatershow toe. De zangers worden dan begeleid door een professionele live band. Het vocale wordt ondersteund met beweging, zodat de nummers nog sterker tot de verbeelding spreken.

   

Richard Sprokkereef - This is the moment - Una Voce Particolare (Finale)

   

Richard Sprokkereef - This is the moment -- Una Voce Particolare

   

Popkoor Future

Wij zijn een grote gevarieerde  groep mensen met 1 belangrijke overeenkomst. Muziek is onze passie en dat delen wij graag met ons publiek.
Onze optredens zijn gevuld met (vaak 5 stemmige) zang, dans en heel veel enthousiasme. Onder begeleiding van een professionele dirigent en regisseur/choreograaf geven wij iedere 2 jaar een groot theaterconcert.

   

Popkoor Repeat

Popkoor Repeat; een koor van 20 jaar oud. Oud in de zin van bestaan, want nog steeds staat Repeat bekend als een dynamisch en actief koor. We zingen a capella of onder begeleiding van een (live) band, unisono of tot wel 7-stemmig. Muziek van de jaren 60 tot nu, vooral in de Engelse en Nederlandse taal.

   

Music All

Beginnend in 1950 met diverse operettestukken en vanaf 1997 wat meer musical, destijds is onze musicalafdeling opgericht naast de operette-afdeling. Sinds 2000 zijn deze beide afdelingen met succes samengevoegd en brengt Music All Enschede een diversiteit aan producties/concerten.

   

Studio 65 Vocaal Theater

Studio 65 Vocaal Theater is een amateur theater- en zanggezelschap uit Enschede, dat op 10 juni 1965 is opgericht door een aantal enthousiaste, muzikale mensen. Gemiddeld tellen wij 60 leden, die beschikken over een goede zangstem en affiniteit hebben met dans en/of toneel.

   

Richard Sprokkereef - Rise like a Phoenix

   
 
logo
show
 
© Copyright 2014, Richard Sprokkereef.  |  Webdesign door MELEXON Technologies.
  facebook twitter linked-in